Steun ons en help Nederland vooruit

Sylvia Kuster

Fractievolger

58 jaar

Zevenaar

Sinds 2012 ben ik fractievolger bij D66 Zevenaar. Naast fractie lid ben ik tevens penningmeester van de afdeling D66 Liemers Grensland. In mijn dagelijks leven ben ik als klachtbehandelaar werkzaam bij een organisatie die zich inzet voor gelijke behandeling van inwoners van 16 gemeente in Gelderland, waaronder ook Zevenaar. Daarnaast ben ik als zelfstandig mediator en conflictbemiddelaar op verschillende terreinen actief. Verder ben ik ruim 9 jaar werkzaam geweest binnen maatschappelijke organisaties in Zevenaar waarbij de mens centraal stond. D66 staat voor een open en transparante manier van besturen die aansluit op mijn manier van werken. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt met oog voor iedereen. Daarom is dit mijn partij.

Ik ben de politiek ingegaan omdat ik een positieve bijdrage wil leveren aan het beleid van de gemeente Zevenaar. De enige manier om hierover mee te kunnen praten en een inbreng te kunnen leveren is zelf actie ondernemen. Ik streef naar een gemeente waarbij de inwoners centraal staan waarin wij gebruik maken van de kennis en kwaliteiten van onze inwoners. Waarbij er voldoende ruimte is om mee te praten en mee te denken. Lokale politiek betekent voor mij goed luisteren naar inwoners en ondernemers en samen een oplossing vinden voor concrete problemen waar men mee te maken krijgt.

Ik heb in ieder geval enorm veel zin om met ons mooie team de komende jaren aan de slag te gaan!

D66 staat voor een open en transparante manier van besturen die aansluit op mijn manier van werken. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt met oog voor iedereen. Daarom is dit mijn partij.
- Sylvia Kuster